Известие

Collapse
No announcement yet.

Дрифт с кораб :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе за дрифт не стават наще кораби но за драг не съм съгласен ,че не стават.

Comment

Стават, ако е на твоите килограми колата.... Или поне близко.
      Примерно съм пробвал със Хонда Сивик Купе 1.5 VTEC 4X4 , естествено имаше доста подобрения по двигателя и чип. Но и аз имам чип, спортен филтър и смъкнат катализатор и средно гърне, но въпреки това стабилно ме очеса. Пусках се с друга такава, само че не беше 4х4 пак със подобни подобрения, тръгвам преди него но ме застига. Така че по това съдя , че не е много добра срещу малко бегачки.
      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:11.

Comment

До някъде си прав но дали тая хондичка ще бяга колкото нас извън градско на магистралата аз мисля че ще се зачуди какво прави там.

Comment

Не... изнемогват на 120-130 и това пробвахме.

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
            До някъде си прав но дали тая хондичка ще бяга колкото нас извън градско на магистралата аз мисля че ще се зачуди какво прави там.
            Преди 2-3 седмици ходихме с колегата Joro 166 със неговата 166-ца и един мерцедес ЦЛК 200 Компресор до Пазарджик и навръщане бяхме само със 166-цата и нямаше кола която да ни мине .. въпреки че имаше точно такива хондички и голфове и разни бмв-та 3-ки 5-ци и тн .. колата е 2.4 136 коня с чип
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Айде де не ги прехваляваме тия 166-ци, има къде по-къде ти по-бързи коли.

Comment

Абе не са и бавни да си кажем сега.

Comment

Пусни я със една 156 1.9JTD 2001 със чип да видиш дали не е бавна

Comment

Ама оная нали се сещаш че е по лека баце а на 166-цата возията е друга.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                      Пусни я със една 156 1.9JTD 2001 със чип да видиш дали не е бавна
                      Ами да ти кажа .. за тези години тоя клас и двигател ~тези кубици - бърза е
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

отностно дрифта.... аз имам 166.. и дрифта е уникален с нея ... правя доста често и мога да кажа че е мн по лесно от малките коли.... 166 поднася и се вкарва лесно в пътя... кой неверва да направиме едно дрифт събиране
                        sigpicАлфа Ромео 166 2.0 16в тс - зелената красавица

Comment

Е с тази голяма задница имаси хас да не е лесно

Comment

и аз като вас - никой не може ме изпревари - веднъж само един самолет
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                            Peugeout 2.2 HDI 133+++
                            Alfa 159 +++ next

Comment

Working...
                            X